Sunday, November 18, 2007

Iyi Fikir

Malumunuz Gocebe bu sene leylegi havada gordu ve son 1 sene icerisinde 9 ulke 12 sehir gezdi. Darisi onumuzdeki senenin basina. Ama bu her aya bir ulke maratonu yazin ortasinda durdu ve en azindan Ocak basina kadar da herhangi bir seyahat gorunmuyor...Aklim durmadan havalarda ve bir yerlere gitmekte oldugundan ben de kendimi seyahat anilariyla avutabilmek icin evin icinde kucuk ani koseleri yaratmaya karar verdim..

Yukaridaki fotografta Tokyo'dan ahsap bebekler, Istanbul - Cukurcuma'dan bir eski cerceve ve 1901 yilindan kalma bir fotograf, Kyoto'dan bir origami turna ve (gelecek seyahatlerden birine ilham vermesi icin ozellikle goz onune konan) arkadaslarimizin bize Afrika'dan getirdikleri ahsap minik kasiklar var :)

4 comments:

  1. Duygucugum, cidden leylekler seni nerelere götürdü öyle, hep güzelliklerle git, güzel anılarla dönmen dileğiyle, ve anı köşende ki bebeklere bayıldım, sevgiler...

    ReplyDelete
  2. yazini okumak eski gunleri hatirlatti.. Simdi ki isim, hic seyahat gerektirmiyor...Sanirim bol seyahatli bir is bakmanin zamani geldi.

    NY'tan selamlar

    ReplyDelete
  3. bu bebeklerden bende de var! hem de cok tatli anilarla...

    ReplyDelete