Saturday, October 20, 2007

Eskilere bakarken

Gectigimiz yaz basinda - yaz! bu kelimeyi yazarken bile yaz diye birsey vardi di mi diye gecti icimden, oyle kisa surdu ki bu sene yaz buralarda! - kisacik bir seyahat yaptik San Francisco'ya...aslinda SF'da kalisim icin cok kisa denilemez - 1 haftadan fazla zaman sehirde olmama ragmen isin tatil kismi is seyahatinin sonundaki 4 gundu...vakit bulup bir turlu yazamadim su seyahati biliyorum ama resim dosyasinda baska bir sey ararken rastladigim bu fotograflari hemen yayinlamak istedim sitede..neme lazim belki de tumden unutuveririm biraz daha beklersem diye dusundum...

Ama buranin neresi oldugunu bir kac gun sonra yazacagim..bakalim bu arada tahmin eden olur mu? En buyuk ipucunu San Francisco diyerek verdim bile!


disarisi boyle...simdi biraz da iceriye bakalim...






1 comment:

  1. Aslında aşağıdaki yazılarla ilgili yorum bırakmak istemiştim ama başarılı olamadım ben de buraya yazıyorum...Nihayet bloglardan birinde duyarlı bir yorum okudum. Kafasını kapatıp dünya nimetlerinden de nemalanmak isteyen, bu uğurda kocalarının peşinden gidip dünyanın çeşitli ülkelerinde renkli kafalarıyla arz-ı endam edip bütün gün yemek pişiren, sonra da ballandıra ballandıra bloglarında anlatan kadıncıklar böyle şeyler yazamıyor nedense...Pek çoğu anne üstelik. Hiç mi sızlamaz yürekleri, bu kadar mı dar görüşleri, ay yıldız gökyüzünde dalgalanırken birşey hissettirmiyor da, tabutların üstüne sarıldığında da mı dolmuyor gözleri? İyi ki varsın, senin, benim ve bizim gibilerin seslerinin daha çok çıkması dileğiyle...Pınar B.K.

    ReplyDelete