Monday, August 13, 2007

Cop cop sis...




9 comments:

  1. burda böylesine güzel çöp şiş yok..Valla helal olsun.Sabah sabah ağzımın suyu aktı!!!

    ReplyDelete
  2. YA birak orcun ya...Kimi kandiriyosun...Burda yokmus..denyo..

    ReplyDelete
  3. LUFTEN BARIS BEY LUFTEN! sinirlenmeyelim! yaptik iste...mis gibi oldu hem de :) :)

    artik buraya gelmen icin bir sebep daha var..CSI'yla kek yerine CSI'yla lahmacun mesela :P

    cok ozledim yahu!
    duygu

    ReplyDelete
  4. Ya eminim guzel olmustur buradakiler gibi :)
    Gelicem insallah seneye...Ama buraya gelmen icin senin daha cok sebebin var :):)
    Birazdan gozde,volkan,ben,tolga fln buluscaz yemek yiiicez...Gozde Tunus'a gidiyo..Ben de yarin Tolgayla Odessaya gidiyorum canim...Ingiltere'den sonra oralari da goreyim dedim..Keh kuh..
    Ben de ozledim...Cok konusacak sey var yav..Seneye ayarliiicam valla oraya gelmeyi...Aksilik cikmazsa tabii...Kiss ya both..

    ReplyDelete
  5. ay siz delirdiniz orda!!! wallahi delirdiniz! sırada ne var? Künefe, sosunun formülü çok gizli saray muhallebisi, boza??? Hu huuuuu :)

    ReplyDelete
  6. etler gec pistiginden biz copleri yakiyoruz, cozum oneriniz?

    ReplyDelete
  7. Biz kullandigimiz bambu copleri bir sure suda bekletiyoruz malzemeleri dizmeden once. Oyle yapinca yanmiyorlar kolay kolay.

    ReplyDelete
  8. aynen oyle! biz de en az 45 dk suda bekletiyoruz etleri/sebzeleri sise gecirmeden once..oyle hic bir sorun olmaz :)
    d.

    ReplyDelete
  9. burcus tam ustune bastin...kunefe de yaptik hem de iki kere ustuste cok guzel oldu!

    d.

    ReplyDelete