Sunday, March 5, 2006

Haftasonu gezisi

Ilk once Cuma aksamindan ertesi gun yolda yemek icin bir guzel pogacalar yaptim...Ertesi sabah erkenden kalktik, cayimizi demledik, pogacalarimizi aldik ve yola ciktik..sansimiza hava da piril piril gunesliydi. Siniri gectik 2 saat sonra Seattle'dayik.. Vancouver'in cok daha guzel bir sehir oldugunu dusunmeme ragmen, Seattle'i cok seviyorum, cunku ne zaman gitsek hep cok guzel vakit geciriyoruz.. :)

Ilk duragimiz: Pike Public Market




Biraksalar saatlerimi gecirebilecegim Sur la Table:


su tuzluklarin guzelligine bakin!!! :))




Donus yolunda Le Creuset magazasina ugradik..Uzunca bir suredir Teflonlarimizi degistirmek istiyorduk - insan sagligina ne kadar zararli olduklari o kadar cok yazildi ki artik kayitsiz kalmak istemedik..Biraz arastirinca da en dogru secimin yuzyillardir kullanilan, dokme demir malzeme olduguna karar verdik, zaten rengarenk goruntuleri ile o kadar cekiciler ki..

Daha uzun yazmak isterdim ama simdi Oscar'lar icin tv karsisina geciyorum :)) bakalim benim tahminlerim tutacak mi?

6 comments:

  1. duygu merhaba,
    ne kadar güzel fotoğraflar, içim gitti gene ve o mağazada bende olamlıydım herhalde sabaha kdar dolaşırdım:)) ben önce o tuzlukları yumurtalık sandım ama çok güzeller...
    tşkler...

    ReplyDelete
  2. Çok tehlikeli bir mağaza:) Ben rahatlıkla kendimi kaybedebilirim böyle bir yerde.

    ReplyDelete
  3. Duygus ya, dusundum de acaba biz de bi amerika vizesine basvursak mi?? Ne dersin? Valla programci sensin, yapabilir miyiz? Ama vancouver'a doymak istiyoruz biz, orada goreceklerimizden feragat etmeden ben araya sikistiririm diyosan basvuralim.

    Cok guzel resimler cekmissin yine!

    ReplyDelete
  4. ben de kaybederdim kendimi de allahtan baris yanimdaydi :))yoksa her gidisimde elim kolu dolu cikabilirim bu magazadan!
    d.

    ReplyDelete
  5. selam Duygu,
    magaza super. resimler de.. canon 20D muhtesem bir makine. ASA en yuksek kaç oluyor? ben de CANON 350D var, ben memnunum. 1600 ASA benimki...

    ReplyDelete
  6. merhaba karpatcim
    o gun seattle'da hava yagmurlu olur diye dusundugumuzden 20Dyi yanima almamistim bizim emekli kucuk makina vardi yanimda..resimleri onlarla cektim..oysa hic gerek yokmus hava piril piril gunesliydi!!

    bu arada senin sitedeki resimleri istekilere gosterdim..hepsi bayildilar Istanbul resimlerine:))

    20Dnin en yuksek ASAsi yanilmiyorsam 3200 ama daha dedigim gibi hakim olamadim kameraya cok fazla ozelligi var ve ciddi ciddi zaman ayirmak gerekiyor hakkini verebilmek icin :) yine de cok zevkli bir ugras (bir de lensler bu kadar pahali olmasa!!!)
    duygu

    ReplyDelete