Sunday, December 18, 2005

Yilbasi gelirken

Uzun zamandir Vancouver'da bugunku kadar guzel bir havaya hasret kalmistik..haftalardir hep sisli, hep yagmurlu.ama bu sabah piril piril gunesli bir havaya uyandik..tabi herkez kendini sokaklara atmis..bense boyle guzel bir havada evde kalmak istedim..yeniden calismaya basladigimdan beri guzel evimin tadini cikaramiyorum..simdi hava aydilik piril piril..minicik balkona ekmek kirintilari koymustuk sabah..buralarin cok komik bir kusu var..boyle puantiyeli, uzun burunlu nefis bir sey :) onlardan bir surusu geldi..simdi ekmek kirintilarini yiyorlar cok komik gozukuyorlar..birbirlerinin ustlerinden atliyorlar kapismak icin kirintilari..annem evi yilbasi icin nasil susledigimizi merak ediyordu..gecen sene noel ve yilbasinda burada oldugundan bu haftalarin burada ne kadar isil isil ne kadar guzel gectigini biliyor..iste bizim evde yaptigimiz minik suslemeler:


Ev minik olunca biz de cam agaci yerine, cam dallari aldik ve onlari susledik..minik nazar boncuklarini en son gelirken Istanbul'dan almistim, dallarda cok seker durdular.. ve Baris gecen seneki isiklarimizi bu sene de takti.

Fotograf makinam tamire gittiginden etraftaki suslemeleri henuz cekemedim ama bizim yasadigimiz semt gecekten bu donemde gorulmeye deger..ozellikle belediyenin ayni zamanda cevredeki cinar agaclarina astigi isiklar cok guzel..gecen seneki gibi bu sene de yanyana 4-5 cinar agacini sanki tek bir agac gibi suslemisler, nefis gozukuyor..makinam gelene kadar gecen seneki bulanik resimle idare etmek gerekecek ama en kisa zamanda yenilerini bloga koyacagim..ustelik bunu tamirdeki kameram gelmese bile yapabilme ihtimalim var cunku Baris'in bu aralar bana bi surprizi olacagini hissediyorum(!) :)

bulanik bile olsa bi fikir verebilir :)

6 comments:

  1. merhaba duygu:))
    çam ağaçlarının yapraklarından ağaç oluşturma fikri harika olmuş:))zira benimde evim küçük, bende deneyeceğim ;))
    tşkler ve mutlu yıllar:))

    ReplyDelete
  2. Okudugum bloglardaki linklere bakarim bazen,onlar kimlerinkni okuyor diye, böyle ilginc yerlere geliyor insan,Oruc&Hande den bir anda buraya geldim, sanki kendi blogumu acmis gibi oldum, yilbasi dekorasyonundan önce benimde ayni renklerdeydi sayfam, demek degistirmesen icerikde ayni olacak neredeyse :-).
    Bende yilbasi süsleri ile ilgili bir seyler yazdim, belki ilgini ceker, Cafewien

    Viyana´dan selamlar

    ReplyDelete
  3. Ne kadar güzel olmuş, ellerinize sağlık. Bir yeri güzelleştirmek veya sıcaklık katmak için sevgi dolu bir kalbin dokunması kadar güzel birşey yok. Baktıkça içim ısınıyor. Eşinizle nice mutlu senelere.

    ReplyDelete
  4. mutlu yillar cocuklar sizleri cok ozledim. buralarda da yilbasi suslemeleri yapiliyor ama evinde gercek bi sus yoksa hersey bos... loves from dessert.

    ReplyDelete
  5. Duygu'cugum cok guzel olmus suslemelerin. Umarim guzel bir yilbasi gecirirsiniz.

    ReplyDelete
  6. bulanik da olsa fotograflar, noel heyecanini aktariyor yine de.
    tijen
    mutlu yillar!

    ReplyDelete