Tuesday, November 1, 2005

Haftasonu Raporu

Bakalim haftasonu nasil gecmis :)

* Familia de Numanoglu Vancouver'da

Levent, Nydia ve Onat haftasonunu gecirmek uzere -Halloween'i de bahane edip - Vancouver'a geldiler :) Cuma aksami Sezer'in yeni evine (bizim apartmanin 21.kati) tasinmasini kutladik..ev harika oldu..manzaraya da doyum yok..resimler partiden...




* Mutlu Yillar BURCUUUU!!!

Cumartesi gunu La Bodega isimli nefis bir Ispanyol restoraninda Burcu'nun dogum gununu kutladik..




* Dunya tatlisi Sera

Yaa boyle seker bir yaratik olamaz..sanki cizgi filmden firlamis gibiydi..bizim evin yanindaki parkta oynarken resimlerini cektik..off mincik mincik sevesim geldi..en kisa zamanda biz de 2 kedi 2 kopek almaliyiz baris!




* Halloween Kutlamalari (BOOOOOO!!!!!)
Dun (Pazartesi) burada Halloween'di..cocuklar resmen bayram ettiler..butun evler bir guzel suslendi..kostumler dikildi, kabaklar oyuldu..butun minikler komsularina trick or treat diyerekten kosturdular..
asagidakiler cevrede dolasirken en bagendigim balkabaklari:


5 comments:

  1. Duygu, cinsi neymiş o tatlının? Hiç görmemiştim böyle sevimli birşey.

    ReplyDelete
  2. Ya, bir de sizin apartman kaç katlı Duygu, 21. kat diyince tüylerim diken diken oldu da.

    ReplyDelete
  3. Ya bula bula balkabagi resmimi cektin cadilar bayraminda yaaaa...Kanadaya ilk geldigimdeki cadilar bayrami ruhumda derin etkiler birakti hala etkisindeyim..Ben hayatimda bu kadar guzel kizi bi arada o kadar seksi kiyafet icinde canli olarak gormemistim bohuee uhu uhuh uhu..sen de git balkabagi resmi cek..:P

    Baris

    ReplyDelete
  4. burcucum bizim apartman 31 katli..toplam 256 daire var..kopegin cinsi labrapoodle'mis..bu da su demekmis ki bu kopek ozel karisim labrador'la poodle'in ciftlesmesinden (!) ortaya cikmis :)) sahibi dedi ki bulmak kolay degil siparis(!!)uzerine yapiyorlar!!
    eh baris sen buralardan gidersen kala kala benim kabak resimlerime kalirsin!bu arada bu sene ben oyle cok etkileyici kostum gormedim..yani o senin hatirladigin itfayeciler, doktorlar, rahibeler yoktu :) sen gittin diye hepsi kapanmis!

    ReplyDelete
  5. duygucum super bir dogum gunuydu!!! sana ve barisa cok tesekkur ederim guzel hediyeniz icin. harika durdu ustumde. :) yakinda gorursun zaten.

    burcu

    ReplyDelete