Tuesday, November 8, 2005

En sonunda

Evet, yine koca bir hafta gecti bi turlu firsatini bulup yazamadim..yeniden ise basladigimdan beri gunler cok hizli geciyor..ama barisin da benim de keyfimiz cok cok yerinde..

Bakalim yazmayali neler olmus:

Leventler geldiginde sehirdeki nadir (sanirim topu topu 3 tane var) Turk restoranlarindan birine gittik ve surpriz!!! restoran sefi menuye kebap cesitleri koymus!!! tabi biz hemen donattik sofrayi..aylar oldu nasil ozlemisim..biz barisla fistikli kebabi indirdik mideye sezer adana levent de iskender yedi..yanimizda nydia ve meksikali arkadaslarimiz Liz&Raul da vardi..hepsi bayildilar yemeklere...bol bol oz barisi andik..o gitti kebapci acildi diye :) zavallim burada sabah aksam sushi yiyordu :)) sonra sira tatlilara geldiginde iyice sasirdik, menu nefisti..armut tatlisi, incir tatlisi, Ingilizce "Turkish Cookies" adini verdikleri Sekerpare, Sakizli Firin Sutlac ve Fistikli Kadayif!!!



En sonunda Basak'in tarifinden Fellah Koftesini yapabildim..tabi Ciya'da yediklerimin yanina yaklasamaz ama yine deeee iste huzurlarinizdaaaa:



Ve son olarak da haftasonu SEATTLE'daydik..sizlere keyifli bir haftasonu tatili yazmak isterdim ama seattle yol uzerinde acilan yeni OUTLET butun planlari bozdu..niyetimiz sabahtan yola cikmak yolda biraz oyalansak bile oglen gibi Seattle'a varmakti..sonra Seattle Bon Vivant'tan not ettigimiz yerleri gezmeye baslayacaktik..hatta aksama unluce bir Italyan Restoranina yer ayirtmistik uzun zamandir gitmek istedigimiz..amma velakin bu daha once hic gormedigimiz DEVASAL OUTLET yolumuzun ustunde gozukunce sabah 10 gibi girdigimiz kapisindan ciktigimizda saat aksam 9du!!!!Yani alisveriste benim kendimi kaybettigim olmustur da Baris'i hic boyle gormemistim..ama fiyatlar inanilmaz ucuzdu dayanamadik..elimiz kaydi :) tam 11 saat alisveris yaptik!! ogle yemegi bile yemedik!!!!aksama seattle'a vardigimizda o kadar yorgunduk ki aksam yemegi yerine bi guzel uyuduk!


seattle b&o cafe'de kahvalti keyfi - Alisveris magduru Baris :P

Sonra sabahtan cok seker bir lokal cafe'de kahvalti edip biraz sehirde dolanip eve geri donduk..yolda pek oyalanmadik..outlette soyle bir durduk yine ama topu topu 4 saatcik..kendi halimize gule gule eve donduk :) tam gumrukten gecerken gumruk gorevlisi amerikada ne kadar harcama yaptigimizi sordu..baris da gayet sakin 100 dolar falan dedi..eger adam bavullari actirsaydi halimiz feci olurdu..(annemin bunlari okurkenki surat ifadesini tahmin edebiliyorum :)
Biraz once de Barisi Kanada'daki ilk is seyahatine yolladim..simdi cuma aksamina kadar yalnizim :(

5 comments:

  1. Allah kavuştursun tez günde inşallah...

    ReplyDelete
  2. tesekkur ederim banucum
    yarin donuyor :)

    ReplyDelete
  3. Duygu okuyunca inanamadım; onca saat nasıl geçirdiniz orada? Oooo!!!
    Demek yemeği de denedin. Mert'in annesi yaptığında çok severk yiyoruz, Çiya'dakinden daha güzel oluyor. Ama ben hiç denemedim pişirmeyi. Sen sanırım bir de domatesli sos yapmışsın üstüne. Bizim yediğimiz sadece biberli sarımsaklı. Ama çoook bol sarımsaklı. Neyse bakalım, afiyet olsun. :)

    ReplyDelete
  4. Niye güncellemiyosun yaaa bu kadar bekletilmez ki....

    Banu :)

    ReplyDelete
  5. haklisin banus, hem benim hem barisin yeni isi cok yogun su siralar..eve geldigimizde ikimiz de bi kosede siziyoruz :)
    ama cok sey birikti yazmak istedigim..en gec yarina siteyi guncelleyecegim :)
    duygu

    ReplyDelete