Wednesday, October 19, 2005

Oleeey!!!

sabahtan beri kendi kendime soyleniyordum:
bu nasil hava buz gibi..yagmur da durmayacak galiba! semsiyesiz sokaga cikamaz olduk!! off bu sabah ise ne giysem..sanirim alisveris yapmaliyim! basim mi agriyor sanki? yok ya asil disim agriyor!!! tavugu buzluktan cikarmayi unuttum! aksama ne pisirsem pufff!! vs vs vs

boyle garip hic sebepsiz olumsuz bir hal iste..hani hepimize olur ya arada bir! yoksa yagmura bayilirim, dolap da giysi dolu biliyorum :)

neyse gun gecti, aksam oldu..barisla bulustuk birlikte eve geldik..bi baktim postaneden bana mesaj birakilmis..paketiniz var, eve geldik bulamadik diye..yoksa yoksa?? evet evet!!! en sonunda!!!

eve girmemle cikmam, o yagmurda kosturaraktan postaneye gitmem, Jamie'nin amazondan taaa Agustosta on siparisini verdigim yeni kitabini alip heyecan icinde eve geri donmem toplamda 10 dk bile surmemistir :)

Isin komik kismi eve gelir gelmez paketi acmadim ennn sakin en rahat an gelsin diye bu saate dek (10) bekledim..sonra aksam yemegini yedik ortaligi toparladik ve amazon'un her gordugumde keyfime keyif katan paketini actik..ta taaamm :





Boylelikle yemek kitaplarimin arasina Oliver'in 6. kitabini da eklemis oldum..bu kadar sadik oldugum baska bir ahci yok sanirim :) en kisa zamanda kitap hakkinda ayrintili bilgi vermeyi dusunuyorum ama oncelikle bir kac tarifi denemem ve afiyetle mideye indirmem gerekiyor!

2 comments:

  1. GÜLE GÜLE OKU VE GÜZEL GÜZEL YEMEKLER YAPMANI VE FIÇI GİBİ OLMANI TEMENNİ EDERİM! :)

    ReplyDelete
  2. bu guzel temenninize cok tesekkur ederim orcun bey..bi mukavele siz de hande hanimin yemeklerine gomulup duba olun emi! :))

    ReplyDelete